Cégismertető

Az elsősorban tervező és fővállalkozó feladatot ellátó kft. egy nagy múltú tervezőirodából alakult, nem jogutód vállalkozás. 1995-ben jött létre, magánemberek tulajdonában lévő korlátolt felelősségű társaságként.

A megalakulása óta folyamatosan, hitel nélkül dolgozó iroda új épületek tervezésével és kivitelezési fővállalkozásával foglalkozik, továbbá műszaki ellenőrzési és lebonyolítási tevékenységet is folytat.

Az iroda személyi állománya 25 fő, mely olyan mérnökökből áll, akik az épületgépészet és épületvillamosság minden területét felölelő projektek tervezésében nagy gyakorlatot és tapasztalatot szereztek.

A cég továbbá informatikus, CAD szerkesztő, műszaki rajzoló és adminisztrátor munkatársakkal látja el a mindennapos teendőket. A kft. a vállalt feladatok nagyságától függő létszámban rendszeresen foglalkoztat külső munkatársakat.

A tervezői piac elvárásai alapján korábban alvállalkozóként velünk dolgozó villamos mérnök tervező kollégánk és a KondiCAD Mérnökiroda Kft. 1998-ban megalakította az épületvillamossági tervezéssel foglalkozó Kondi-VILL Kft.-t. Ez a tény sokkal komplexebb vállalkozási politikát tesz számunkra lehetővé. A Kft. személyi állománya 7 fő. Az épületgépészeti tervezést – ideértve természetesen az elektromos tervezést is – szorosan együttműködve kell végezni az infrastruktúra tervező szervezettel. Vállalásaink kiterjednek, kiterjedhetnek a külső közművek tervezésére is.

Irodánk adja az Magyar Mérnöki Kamara alelnökét, a megyei Kamara, illetve az országos Kamara épületgépészet tagozatának elnökségének 1-1 tagját.

Valamennyi tervezőnk tagja a Magyar Mérnöki Kamarának, s rendelkezik a szakterületén szükséges tervezői, vezető-tervezői jogosultságokkal.

Irodánk 25 fős létszáma az alábbi végzettségű és szakmájú munkatársakból tevődik össze:

Elismerések, díjak

Kovács István
Év Mérnöke Díj, Zielinski Szilárd Díj, Macskásy Árpád-díj, Év Épületgépésze Díj

Németh Balázs
Év Épületgépésze Díj

Társadalmi szerepvállalás

Irodánk adja a Magyar Mérnöki Kamara elnökségének tagját, Kovács István kollégánk személyében, aki korábban két ciklusban vállalta az alelnökséget. Jelentős kamarai szerepvállalása közül kiemelkedő az Építészeti, Mérnöki Tervezési és Szolgáltatási Rendszer (ÉMTSZR) megalkotásában végzett vezető munkája. Németh Balázs kollégánk a Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnökkamara elnökségének tagja. Irodánk több dolgozója jelentkezett a Megyei Mérnökkamara Mérnökműhelyébe.