Tevékenység

1. Épületgépészeti és épületvillamossági rendszerek tervezése, műszaki ellenőrzése és építésfelügyelet ellátása

A megbízó igényeinek maximális figyelembevételével, a hazai és nemzetközi szabványok, előírások szerint végezzük a technika állásának megfelelő, gazdaságos, energiatakarékos, magas színvonalú rendszerek megtervezését. A tervezésen túlmenően nagy gyakorlatunk van a kivitelezés műszaki ellenőrzésére és építésfelügyeletére.

2. Ipari létesítmények technológia ellátó hálózatok tervezése, műszaki ellenőrzése és építésfelügyelet ellátása

A hagyományos épületgépészeti és épületvillamossági rendszerek tervezésén túlmenően nagy gyakorlat birtokában vállaljuk az ipari technológiákat ellátó hálózatok, rendszerek, mint például a sűrített levegő, hűtővíz, hűtött víz, üzemanyagok, gőzellátás, különleges közegek (mint pl. Argon, Nitrogén stb.) megtervezését, a kivitelezés műszaki ellenőrzését és építésfelügyeletét.

3. Hidraulika management

Ez a tevékenységi kör magába foglalja a nagy kiterjedésű fűtő-, hűtő-, hűtöttvíz elosztóhálózatok felmérését, hidraulikai modellezését, javaslatok kidolgozását optimalizálásra, hibadiagnosztikát, rendszerek gyenge pontjainak áttervezését, a rendszerek beszabályozását, a fogyasztók teljesítmény felvételének folyamatos trendelését, javaslatok kidolgozását, a hálózat folyamatos hidraulikai ellenőrzését, kézben tartását.

4. Energia ellátó hálózatok, külső infrastruktúra

Épületeket, létesítményeket ellátó külső energia hálózatok, infrastruktúra rendszerek tervezése, műszaki ellenőrzése és építésfelügyelet ellátása.